Yleistä

Tervetuloa verkkokauppaamme, josta löydät laajan valikoiman erilaisia kankaita. Tässä yleiskatsaus maksuvaihtoehdoista, toimituksesta, tilauksen seurannasta ja noutamisesta myymälästämme.

MAKSUVAIHTOEHDOT

Tarjoamme useita eri maksuvaihtoehtoja, jotta voit valita itsellesi sopivimman tavan:

  • Verkkopankkitunnukset
  • Pankki- ja luottokortti
  • Klarna osamaksut (vaatii 19€ minimiostokset Klarnan ehtojen mukaan)
  • PayPal

 

TOIMITUS

Kaikki tilaukset toimitetaan Postin kuljetuspalveluiden kautta. Pyrimme lähettämään tilaukset saman tai seuraavan arkipäivän aikana. Arvioitu toimitusaika riippuu Postin toimitusajoista, ja voit tarkistaa sen Postin toimitusaikakyselystä käyttämällä lähetyspaikan postinumeroa 02230.

 

TILAUKSEN SEURANTA

Kun tilaus on luovutettu Postille kuljetettavaksi, saat sähköpostivarmistuksen, joka sisältää linkin tilauksen seurantaa varten. Voit seurata tilauksesi etenemistä helposti ja vaivattomasti.

 

TILAUKSEN NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Jos haluat noutaa tilauksesi Helsingin myymälästämme, valitse "Nouto Myymälästä" -vaihtoehto maksuvaiheessa. Näin voit säästää toimituskuluissa ja noutaa tilauksesi suoraan myymälästämme.

 

Toivomme, että nautit ostokokemuksesta kangaskaupassamme ja löydät etsimäsi kankaat juuri oikeaan tarkoitukseen. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme verkkokauppa@inkuri.fi